.







 

THIS IS LOVE

Kärlek inspirerar mig. Det finns så många olika sortes kärlek och som förekommer i olika relationer i olika grader. Någon kärlekshistoria som inspirerar mig och som får mig att tro på evig och äkta kärlek är kärleken mellan mina föräldrar. Jag tycker det är häftigt att dem kunnat hållt ihop sen dom var endast 15 och 16 år gamla. Hur finner man konsten till att hålla ihop så länge. Att man samtidigt utvecklas och förändras. Tar sig igenom motgångar och medgångar. Känner glädje och sorg. Finner lycka och kärlek hos varandra fast än det är så många bollar i luften.  Det är det som får mig att tro på evig kärlek, för jag har stått på första parkett. Jag har sett det och jag har lärt mig av det. Att ni tillsammans också uppfostrat två barn och blivit dem bästa föräldrarna vi någonsin kunnat föreställa oss. Era barn är så tacksamma för att just Ni har format oss till dem vi är, för att vi aldrig skulle kunna fått en bättre uppväxt. För att ni ger oss trygghet, får oss att känna oss älskade. För att ni gett oss en stabil grund att stå på. För att ni håller våra händer ett tag i livet, men i era hjärtan föralltid. 
Jag vet att Ni alltid kommer att hålla elden vid liv. För med eran vilja och med eran motivation, och den enorma mur ni byggt upp av erfarenheter och styrka kommer ingen någonsin kunna riva.
Jag är säker på att vi alla kommer hitta vår andra halva och att det finns någon för alla. Vi alla är menade för någon, och den vi är menade för kommer vi också att stanna hos livet ut. Någon form av kärlek kommer finna oss alla.

Dom här små söta hälsningarna skrevs 1988 i Nerkes Allehanda när även mina föräldrar var unga och dumma.

Jag älskar er, universums finaste människor.  

LAST DAY

 
 
 
 
Igår var det tisdag och jag hann med två lektioner och en fika med bästavänner. Prata av sig lite. 
Efter skolan åkte jag& cajsa hem till saknade Palle. Myste och lekte med mina favoritbarn tills vi fick ett ryck och åkte till marieberg och IKEA. När vi kom hem på kvällen, frustna och kalla tog vi oss varsin kopp te och satt framför brasan och pratade innan vi slog på en film och somnade. 
Och ungefär exakt såhär har min dag sett ut idag. Pyntade klassrummet lite vackert med julpynt, städade mitt rum när jag kom hem, tog en varm dusch sen läste framför brasan med äggmackor till kvällsfika. Nu ligger jag i min säng med tända ljus och ska snart släcka.

-

KLICKA HÄR 
Nu inviger även jag julmusiken på min spotify. 

DAGENS JAG


.


#

 

Love.

Tack för att du finns, för att du är du. 
För att du ger mig en anledning att le, för att du ger mig en anledning till att fortsätta kämpa. 
För att du ger mig luft när jag inte kan andas, för att du ger mig en axel när jag är ledsen. 
Men framförallt, för att du aldrig ger upp. 

-

 
Efter en match vunnen med 31-0 och ett helt knä känns det bra. Riktigt bra. 
Ännu bättre är det att jag får krypa ner brevid min bästavän. Ikväll står valet mellan Beck och One tree hill. Jag tror allt att oth tar hem segern, iallafall om jag får bestämma. 
Nu väntas det ännu en ny vecka med nya möjligheter. 

Min helg i bilder!


 
Mycket onyttigheter, bra människor, träning och så undrar ni säkert vad en grytlapp gör mitt i allt. 
Jo ni kan se att det är ett stort hål i vanten, det hålet står för min stora brännblåsa på handen. Ont så in.i.h gjorde det. Annars har helgen varit lugn, galen och minnesvärd.

Idag är en dag då hela världen får le

Tumblr_mafmi1exnk1rg8iu1o1_500_large
Söndag -snart ännu en helg över. 
Min söndagsångest är på högsta nivå idag, då jag åt pizza till frukost. Vaknade upp i en tyst lägenhet efter en galet rolig kväll igår. Somnade tillsammans med bra vänner i kusinens tomma lägenhet. 12.00 stod klockan då jag slog upp mina blå. Har bara legat i soffan med Ron pope spelandes i högtalarna. Förövrigt spenderade jag hela fredag och fredagnatt med Johanna, onyttheter och One tree hill.  Snart ska jag pallra mig till farmor för att säga grattis till henne och förhoppningsvis träffa lite släkt. Ikväll, tillskillnad från dom andra söndagarna ska jag avsluta denna vecka på bästa sätt. Match och innebandy. Comeback på hemmaplan, obeskrivligt. Var ganska exakt ett år och elva månader sen jag stod på planen för match. Idag ska rädslan inte få ta över, idag ska ingenting kunna stoppa mig. Idag är jag taggad, Idag är jag redo. Även fast jag inte kommer att spela hela matchen hoppas jag att världen är på min sida 18.00.
Nu ska jag röra mig, Ha en bra söndag allesammans.

ÄNDRINGAR

Har suttit och roat mig lite med bloggen.
Har gjort lite förändringar, ett outfit bildspe och även en bild på min spotify.
Trycker ni på bilden länkas ni till min lista 
Nu ska jag gå ner och baka ut lussekatterna med mamma, ikväll har jag planer. 
Hör av mig sen. 

GODNATT


Obeskrivligt.


Jag har bestämt mig för att satsa igen. Jag ska ta tag i mitt liv, jag ska ta tag i innebandyn igen. 
Idag gick jag på den förstra träningen på mer än ett år, och kunde köra fullt ut. 
Bara det lilla känns det som  om en pusselbit sitter på rätt plats  eller ett tomrum fylls ut. En träning, spelar ingen roll jag kommer iallafall att leva på de länge. Obeskrivligt. Något annat är att vi har sovmorgon imorgon och kan ta halv tio bussen, helt fantastiskt. Sen har vi en lång helg framför oss, två oplanerade dagar känns ännu bättre. 

Dagens outfit


Så rätt, godnatt

Tumblr_mduqx7zeni1ro7zzro1_500_large

We calling answers we don't know, we calling friends we thought we lost. Soon we will understand that we search for the promised land.

Ungefär typ exakt såhär jag har sett ut i skolan idag. Började med en stressig morgon, jag vet att alla mina mornar är stressiga men den här var extrem. Resulterade en osminkad Rebecca och med den närmsta mössan jag kunde hitta fick blir toppen på kroppen. Precis när jag skulle låsa dörren, sätta mig på cykeln och fara iväg mot bussen slog det mig, Onsdag..jaa det betyder idrott...Fan. 
Bussen går om ca 7 min, jo men jag hinner. Kommer ut med en stor och tung väska, som fick mig att känna mig som om jag var på cykelsemester, påminde mig själv att det bara var ett enkelt idrottspass i skolan. När jag kommer till skolan visar det sig att vi inte har någon j*vla idrott. Så var det med det. 
Annars har det inte hänt så mycket annat än att jag lärt mig lite mer om barns levnadsvillkor och om ekvationssystem. Väl hemma igen, tog på mig löparskorna och tog en springrunda, full med intervaller. 
Sen dess har jag tagit mig en lång och skön dusch, tagit på mig en sidenpjyamas och sett ut som en dalmatin. Ätit lussebullar i sängen framför oberäknade avsnitt av One tree hill. Rätt underbart. 

Skolfoto!


Jag....


 
 

VINSTEN

Delar med mig av melodin som klassas som veckans mest spelade låt, 
iallafall genom mina hörlurar. 

Klicka på länken! 
Luckiest girl
 

NAILS


-

En tisdag som denna tar jag dom här sanna orden från Elina och säger med det,
godnatt

Life is like a book, some chapters sad, some happy and some exciting. If you never turn page, You will never know what the next chapter holds

Började dagen med en tidig morgon i skolan, då det endast bestod av två lektioner. De var ungefär som vår tydliga bild beskriver, Långa och sega. 
Följdes av ett svettigt men roligt gympass. Endast jag, musiken och hörlurarna. 

Avslutar dagen i min stora och mysiga säng med fantastiska Ron pope spelandes i högtalarna. 

-

 
 
 
 
 
 

Livet


En kopp te och nu mot gymmet!


Dagens jag!


Ta aldrig någon förgivet.

Många frågar mig om vad det är som har hänt dom senaste månaderna och jag tänkte ge er några pusselbitar av min verklighet.  
Dom senaste månaderna har varit ett tufft och ett rent helvete.  Jag har varit nere i en djup deprision som varat i flera månader.  Mitt liv har bestått av många mörka kvällar, långa nätter och mycket möten hit och dit.  Det har varit många tankar, bråk och jag har fällt många tårar. Fastnat i mörkret och försökt hitta vägen ut. Jag är säker på att med tiden kommer allt att lösa sig och jag kommer att må bra igen. Jag får mycket hjälp utifrån men jag är också så oerhört glad att jag har så fina vänner, otroligt bra och förstående lärare och många underbara människor runt omkring mig som stöttar mig, tror på mig och lättar vikterna från mina axlar. Speciellt ett stort tack till min familj, ert tålamod och kärlek.
Men så finns så mycket faktorer som påverkar en i vardagen och som tar så mycket onödig energi. Människor som sitter och klagar, suckar, lägger onödiga kommentarer. Det är människor som är negativa som varken sprider glädje eller energi. Det är människor som vill få uppmärksamhet, som tar energi av andra. Det är just dom här människorna i min omgivning jag nu väljer att ta avstånd från.  Människor som ser sig blinda i sig själva, ser inte vad man har. Uppskattar inte det man har eller får. Otacksamma människor, värsta jag vet. Människor som väljer att inte säga det lilla och enkla ordet som tack, det kan göra så himla mycket. Samt falska personer, som visar en sida mot mig men som i själva verket går en helt bakom ryggen.  Jag blir fascinerande av hur människor orkar lägga energi på att snacka så mycket skit om andra. Hur folk orkar sprida falska rykten, vända ryggen mot människor som en gång stått dom nära. Tror att allt löser sig med tiden, tar förgivet att alla människor tror på förlåtelse eller en andra chans. Ta vara på varandra, tänk igenom vilka ni har i er omgivning. Folk som bara tar energi och inte ger, förtjänar inte heller att ha er bakom sina ryggar. Med dom välvalda orden avslutar vi dagen med ett godnatt.  


Dagens outfit


17.25

Befinner mig i köket vid bardisken, med en kopp te i handen. En dator framför mig och en brinnade brasa bakom mig. Huset är fylld med musik då jag är ensam hemma.
Ikväll får historieboken, brasan och musiken göra mig sällskap. Ikväll ska jag också ta en träff med min bästavän badkaret. Underbart. 

Idag är en dag då hela världen får le

Igår efter skolan åkte jag in till stan med cajsa, laura& nyein för att shopppa kläder åt pojken. Påvägen hem, förutom att äta mcdonalds stannade vi i kumla, för att sedan åka vidare till Pascale. Spenderade hela tisdagskvällen åt skratt, prat, barn, mat och tv-mys. 
Då dagen började med att jag vaknade av en söt bebis på mig som jag tror försökte säga att jag skulle gå upp och sedan for iväg till skolan. Och jag blev godkänd på matteprovet som jag egentligen inte skulle haft men fick ett ryck och gjorde det endå. Trodde aldrig jag skulle klara det då jag satt en dag innan och pluggade. Men glad blev jag för det. Kom nyss hem från en oerhört skön springrunda, Bra gjort. 

RUN BITCH RUN

Kom hem för 20 min sen, tog en banan och nu är jag påväg ut på en springtur!


MY OUTFIT TODAY


Myser


Dagens jag


kvällmåndag

Detta har fått gjort mig och mina funderingar sällskap. Måste säga att inget skulle kunna slå det. 
Nu tänker jag släcka mina blå. Godnatt


friendship






 

FARSDAG


Idag är det fars-dag. Alla pappors speciella och egna dag.
Jag kommer inte vara en i mängden och säga att du är världens bästa pappa. För jag vet inte hur en sådan är. Men du är min pappa, vår pappa. Och för oss är det mer än tillräckligt. 
Du är pappa, man, bror, son, vän. Du är något stort för alla, men störst är du för din familj som älskar dig mer än vad ord kan beskriva. Och som inte skulle klara en dag utan att veta att du finns bakom våra ryggar. 
Du har en stolt dotter som är mer än tacksam för allt du gjort. För du är en del i hennes liv och har format henne till den person hon är idag. Du är värd det bästa i livet, det är få som lyckas som dig. 
TACK. 

THAT'S WHAT I WEAR A FRIDAY

 

What goes around comes back around, HEY my baby.

Då var det helg igen. Efter att ha varit borta fem veckor så har skolveckan gått förvånadsvärt fort och bra, hade glömt hur otroligt roligt det var att åka buss. Igår var det fredagkväll och jag& Cajsa bestämde oss för att ha riktigt med fredagsmys eftersom båda är halft sjuka också. Köpte godis, åt god mat, umgicks med fina människor och somnade framför en film. Idag är det lördag och den ska jag spendera med saknade ronja som är påväg hit. Har mycket förlorad tid att ta igen. Vi ska också upp till mormor&morfar och spendera lite tid hos dom. Tror det kommer bli en super mysig& lugn helg. Perfekt för min del. 
Hittade en nytagen bild på mig och ronja, ganska söta endå 

En helt vanlig torsdag.


golden nails


Det är inte en ursäkt bara en förklaring.


Stars can't shine without darkness

Började denna hemska onsdag med att glömma stänga av alarmet, vilket ledde till att jag vaknade halv sex när jag skulle gått upp halv åtta. Men jag är inte bitter, ställer glatt om alarmet och sätter på ett One tree hill avsnitt innan det var dags att gå till skolan. Stressade sönder OCKSÅ. Började dagen med en tråkig idrottslektion, pingis....kom igen. Hela eftermiddagen har jag, min tröga skalle och min bästavän försökt räkna lite matte. Samarbetet gick väl sådär och reslutatet gick väl inte alls. Gav upp det. Tog en varsin skål med glass, fixar naglar& snackar skit istället. PUSS 
Fick tillbaka ett arbete igår, fem sidor om "Det onda barnet" 
Resulterade en mycket glad och nöjd tjej efteråt. 
 

DAGENS OUTFIT

Körde på en väldigt enkel och strikt stil idag.
Klädsel: Kavaj, en helt vit T-shirt, jeans,svarta boots. Frisyr: Dounat. 
Hann inte ta någon bild idag så det får bli från skoltoans putsade ovh rena spegel!

TOPP 6

 
 
 
 
 
 

DAGENS OUTFIT


Samlar tankar med ett varmt bad


KVÄLLSAVSLÖJANDEN

- Det går inte en dag utan att jag tänker eller saknar innebandy
- Jag har jättestor beslutångest, kan aldrig bestämma mig
- Jag skrattar ofta och åt mycket, speciellt skadeglädjen
- Min bästavän är som en syster för mig 
- Jag lever efter mottot att alltid göra det bästa av situationen 
- Jag älskar shopping och allt som har med kläder att göra 
- Jag är en stark person, fast väldigt känslig
- Jag har bacillskräck så det skriker om det, något som ibland kan var jobbigt 
- Jag kan inte sova utan ögonbindel 
- Jag skulle inte klara av en dag utan musik, min familj eller mina vänner 
- Personer som är dryga, otacksamma eller respektlösa skulle jag vilja dra en påle igenom
- Jag är självsäker och trygg i mig själv och försöker att aldrig bry mig eller lägga energi på folk som har brist på fritid 
- One tree hill och Vampire diaries må va räddningen i alla lägen 
 
 
 

-

  
 
  
 
 
 
 
 

That's what I wear a monday


01.42


Detta gör oss sällskap ikväll.


Saker jag ser fram emot...........

 
Det är så himla lätt att bli deprimerad såhär årstid av mörker, eller kanske skoltrött därför tänkte jag ge er ett litet tips som kan pigga upp en lite i vardagen. 
Gör en lista på saker du ser fram emot, det kan vara allt från stora saker till små saker som du gör i vanliga fall.
Eller sätt upp mål på något du ska klara under hösten. Då brukar tiden gå fortare och det är inte lika lätt att tröttna på sin vardag när man vet att man har saker att göra eller ser fram emot. 
 

My friend you light up my world like nobody else.

Då hade även denna söndag flygit förbi i all världens fart. Dom sista timmarna på lovet spenderade jag med min käraste vän och familj samtidigt som dom sista arbetena blev gjorda. Söndagsångest har jag också, dels för att lovet är slut och att skolan börjar imorgon men också att en lång, kall och mörk vinter väntas. Nu är det bara att vara stark och bita ihop till jullovet. Idag kom mina föräldrar hem med första julklappen, vilket betyder att det inte alls är långt kvar till jul, nämligen en resa till London på sportlovet. Hela fyra dagar och det ska bli otroligt skönt och roligt. Nu ska jag packa ihop skolböckerna och lägga mig i sängen och sammanfatta detta lov tillsammans med min andra halva. Ha det bäst. 

You can't learn before you live

Söndag och lovet är snart slut. Har varit så otroligt skönt med lov, även fast det har gått väldigt fort har jag hunnit tagit igen lite tid med nära och kära. Gårkvällen spenderades hos Sabina och sällskap gjorde Anna, Mathilda, Linnea och Cajsa. Blev riktigt trevligt och bättre än förväntan. Somnade vid halv två och idag tog jag den längsta sovmorgonen på länge, öppnade inte mina blå fönst klockan stod på 12.30. Riktigt skönt! 
Nu har jag ätit en god söndagsmiddag med moster här som gäst och tagit igen lite tid med familjen. Just nu inväntar jag min bästavän som ska parkera sig här för en riktig pluggeftermiddag. Tråkigt men måste göras! Hör av mig när tiden finns. 

Kvällens outfit

 

Lördag!

Drar mig iväg på tjejkväll med middag och trevligt folk. Kan inte tro något annat än att kvällen blir bra! Hoppas ni får en trevlig kväll!

 


Middag!

Beger mig på middag hos farmor för att träffa stora tjocka släkten efter en sömnlös natt. Har precis myst med min bebisprins& spelat memory med Bella och Cajsa. Ikväll blir det mysiga festligheter med människor som var länge sen. Puss på att det är lördag och helg.

 


Frukostdejt med min prins!


Dagens outfit


New in


RSS 2.0