Långa nätter


Ta vara på tiden!

Sitter och kollar igenom gamla facebook bilder och pratar med människor som en gång varit dem enda man lutade tillbaka sig på. Någon man engång har delat allt med. En person som stod där i vått&torrt och som man sa att man aldrig skulle skilja sig ifrån. Det är så sjukt hur tiden kan gå så fort, och hur mycket som kan förändrats på så kort tid.
Jag vill bara säga att vi ska ta vara på tiden, för innan du hinner blinka så är det förbi. Stanna upp och var tacksam över det ni har, för en dag kan det vara borta och kanske är det försent för att ens få tillbaka det. Med tiden lär vi oss att finna lycka och gräppa tag i andras händer, men jag minns fortfarande allt som igår och kan inte säga mer än att jag saknar det och jag skulle inte tveka en sekund att få uppleva allt en gång till. 
 
 

It's never ending, it's just a new beginning of something good

Söndag -min söndag började med en lång och skön sovmorgon tills Frida kom in och hoppade på mig, drog upp rullgardinen och sa att det var frukost. Vid halv tolv satt fyra glada och pigga tjejer vid frukostbordet. Ungefär en timme senare kom pappa och hämta oss. Jag åkte hem och satte mig i bilen för övningskörning, riktigt roligt. Tog en sväng upp till farmor&farfar för en fika och prata av sig lite, när vi kom hem hjäpte jag mamma i trädgården. Fick en riktig höstkänsla! Nu sitter jag på mitt stora mysiga rum med ljus och musik, nyduschad i min onepice. Ska krypa ner framför ett One tree hill avsnitt och sova lite. Min helg har varit crazy med bästavänner runt om kring mig. Framöver väntas fyra veckors praktik, ska vara i en klass på Närlundaskolan, hos min gamla mellanstadielärare, är säker på att det kommer bli toppenbra!
Stor kärlek på min bästa familj.

Wooooho vad roligt👍


Brum-brum

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3126655/images/2012/pic_50686659e087c3104b9fda4f.jpg" class="image">


Go-cart!


Denna fina kommentar gjorde min dag!

 
http://lauraibrahimovic.blogg.se/

frukost på sängen❤

godmorgon! vaknade som vanligt tidigt och klarvaken, men vad gör det. Sova kan man göra en annan dag!
Gick upp och tog en promenad, kom hem åt frukost och duschade. Har precis gjort frukost på sängen och väckt Cajsa. Ska nu göra kladdkakemuffins, mums! Dagen är späckad, skönt att vara ledig. Hör av mig! PUSS


Mot BodaBorg!


Alla gör misstag, tro på förlåtelse och ge varandra en andra chans.

Jag ska berätta en sak för er, jag har en vän. En bra och en nära vän. Hon betyder väldigt mycket för mig, vi har bara hållt ihop i ca ett år. Ett år som känns som jag känt denna otroliga människa i hela mitt liv.
Hon är stark, rolig, framåt och har ett hjärta av guld.
Men när två vänner bestämmer sig för att gå den långa vägen. Har sätt upp ett mål som man ska klara -och rätt som det är går man ensam, och om man inte vet om man ska gå tillbaka och hjälpa henne som gått vilse eller om man ska låta det vara och låta henne hitta ut själv. Så är jag säker på att om man har tålamod och tror på varandra kommer man vandra hela vägen hand i hand. Det gäller bara att inte ge upp, fortsätta gå även om benen viker sig.
Detta vill jag säga till min vän, som idag har gjort ett stort framsteg och jag hoppas detta håller i sig.
Du måste tro på dig själv och veta vad du vill och vart du vill komma.
Jag tror på dig och jag vet att du kan förändras.
För när du väl har bestämt dig så vet jag att du gör allt för att komma dit. Du skulle aldrig ge upp mitt i en match när ni ligger under, jag vet vem du är. Du skulle krigat tills ni vänt spelet och vunnit matchen. Men du skulle aldrig spotta på domaren om och om igen, så sluta upp med det innan det röda kortet kommer fram och du förlorar allt.
Ta fram den sidan jag känner och den jag blev vän med, visa mig och dina vänner vart det riktiga ansiktet är. Du vet precis vad jag menar.
Och du?
Du kommer göra mig stolt igen det är jag säker på♥
 

Maybe is gone for me, but I will never forget it.

Helt slut! Både i huvet och i kroppen. Efter min underbart sköna powernap ville jag inget mer än att ligga kvar i sängen och sova några timmar till. Tog mig upp och tog en promme med Johanna, sen direkt vidare till Core och efter det ännu en timmes pass med boxning. Kan säga att jag är helt slut nu, och vill inte ens veta träningsvärken imorgon. Känns att man tappat hur mycket som helst sen innebandyn tog slut, tycker det är super kul att ha kommit igång med träningen igen och äntligen lyckas hitta något som är roligt istället för innebandy, även fast inget komer någonsin kunna ersätta glädjen med den sporten. Går inte en dag utan jag saknar det.
Nu sitter jag iallafall här nyduschad och ska krypa ner i sängen bredvid min bästavän, slå på ett avsnitt av Vampire Diaries och bara njuta av att vi börjar 12 imorgon. Godnatt!

Home!

Äntligen hemma efter denna långa och hemska dag. Nu ska jag ladda om med en powenap, sedan en långpromenad med Johanna och dubbelpass med core och body combat! Härligt.


Dagens outfit


Dagens jag


Spöke!

Tänkte skriva om något som jag tycker är väldigt häftigt och fascinerande. Spöken och andar. Jag har alltid trott att vi bara var fyra som bodde i detta hus, men tydligen inte. Vi har ett litet sällskap, som vanligtvis bara hälsar på när jag är ensam hemma eller är själv. I helgen var jag ensam med cornelia och cajsa och då var han på besök igen, Mårten som vi döpt han till. Började med att jag satt på toaletten och cajsa färgade mitt hår, då släcktes spottarna i taket, inga andra lampor bara den. Sen rätt som det är så tändes dom igen.
På kvällen gick jag upp till mitt rum lite tidigare än dom två, så sa jag klart och tydligt släck alla ljus och lampor när ni går upp. Några minuter senare kommer dom upp och kryper ner bredvid mig och vi lägger oss och pratar. Av någon konstig anledning får jag för mig att gå ner några minuter senare, och ser att Stereon står på, lamporna i fönstret lyser och lampan i bardisken står tänd. Jag skriker upp och säger JAG BAD JU ER ATT SLÄCKA!!
Det blir helt tyst sen hör man cornelia: JAG VILL ÅKA HEM!!! (livrädd)
Då hade dom släckt hela undervåningen och gått med lampor och lyst, konstigt.
Förra veckan hände det mamma något märkligt, hon låg och läste tills hon fick för sig att damma hela undervåningen. Hon lägger ifrån sig boken i sängen och går och dammar. När hon sen lite senare ska lägga sig i sängen igen och läsa är boken borta. Hon letar och frågar pappa som är den enda som varit hemma men han har inte sett den. Hon hittar den i fönstret, ihopslagen bakom blomkrukan.
Och sånna här småsaker har pågått i flera år. Jag känner alltid att jag har någon med mig, jag är aldrig själv. På natten känner jag också att det är någon mer i rummet. Jag brukar ibland försöka prata med "den" och försöka få kontakt.

Jag vet att det finns många som inte tror på sånt här men jag tycker det är rätt häftigt att man kan få kontakt med folk på andra sidan. Skulle vara kul att få veta vem det är som är här och vad den vill, varför den just är så fascinerad i mig.
 

Nytt!


hahah, you can call me bitch sweetheart


Outfit


Let me be your one and only.

JAPP, brunhårig nu, och det känns väldigt skönt. Inte så jättestror skillnad men klart mycket bättre! Just nu sitter jag vid bardisken och kollar när mina bästavänner lagar mat& fixar. Så duktiga är dom. Gårkvällen spenderades också med dom, god mat, efterrätt, kortspel& prat och ikväll gör vi en repris. Härligt med en lugn helg.
Idag har jag varit på marieberg med Linnea& Cajsa. Köpte hårfärg, springbyxor& en väst. Nu ska jag sätta mig och äta en romantiskt middag med kycklingwok& ris med mina fina, haha. Ha en bra kväll! 
 

Hoppsan!


Glädje, Kärlek, Vänskap

Detta mina fina läsare är mina bästa polers,
dem förgyller mina gråa och tråkiga dagar och gör dom bästa till lite bättre.
Jag är så glad att ni finns och ställer upp i alla lägen. Vet inte vart jag sätter ner min fot utan er.
 

Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går

Tjabbatjena! Skolan idag har bestått av skolfoto& härliga människor. Lite engelska,möten, pedagogik& samhäll. Rätt chill endå. Efter skolan var jag hemma några minuter innan jag bytta om& packa väskan och drog till johanna. Var där i några timmar och snackade av oss, innan jag drog på träning. Step-up! Var skitroligt, men väldigt svårt, haha! Kul att jag stod längst fram med min superduktiga kusin som kunde allt. Jaja, alla fick sig ett gott skratt iaf, men det ar det värt! Nu ligger jag nyduschad i min säng med datorn framför mig, har ätit& skrivit klart de sista på mitt engelska tal för imorgon. Ska försöka sova nu, skapligt trött. Godnatt!
Häftigt att man kan ta bilder från instagram måste jag säga!
 

hahahahaha


Onsdag

Dagen har varit kanoners, nu är jag barnsligt arg och irriterad så pallar inte skriva någon bok.
Har precis dansat zumba med ett knä som ballar ut hela tiden, lack på det också.
Nu sitter jag nyduschad i min fula& mysiga morgonrock.
 
Detta får roa mig ikväll!

Höstshopping!


hahaha!

Skrattar av mig lite åt Maria Montazami, härligaste bruden hahaha! 
samtidigt som jag försöker shoppa lite med mammsen& lillebror.
 

Snygg!





Never give up.


Tisdagsmys.

Idag har jag varit väldigt effektiv sen jag kom hem från skolan. Slutade vid ett någongång, var kvar och pluggade lite och tog halv tre bussen hem. När jag kom satte jag mig med plugg direkt och fixade klart det mesta. Sen har jag städat hela mitt rum, bäddat om nytt i sängen, tagit ett bad& gjort inpackning och ansiktsmask. Hoppade träningen idag, kände att jag hade en hel del annat att göra och ta igen lite tid med mig själv.
Idag fick jag också veta att jag fick A på mitt svenska tal om Styrka, riktigt glad!! Nu ska jag gå ner och dricka te och mysa med mamma& mormor. Hör av mig.
Dålig webcambild i min fina duschrock får duga, haha

Hemskt!

Klickade in på denna länk på fb.
Tårarna bara rinner. Det är så fruktansvärt hemskt och orättvist.
Att man inte uppskattar det man har mer är sjukt.
Lev här och nu, ta vara på dig själv, andra och ditt liv!
 
Tryck för att läsa!

Dagens outfit


the minute you think of giving up, think of the reason why you held on so long

Ännu en skoldag har passerat. Började vid tio med mitt svenska tal om Styrka, sen hade vi bara histiora innan vi fick åka hem. Åkte med min stjärna hem till en tom lägenhet, fick äggmackor& sov en stund innan vi tog oss ner för att träna tjejerna& efter det träning själva. Gud vad jag saknar innebandyn när jag står där nere, dans är inte riktigt min grej. Menmen, bra träning. Nu ska jag mysa ner mig i min stora säng, med tända ljus& mina tankar som sällskap. Godnatt!
finaste killen, du är så bra min vän.

Dagens outfit!


long day, haha


hårtips!

Jag har sovit med fläta varje natt i flera veckor, och mitt hår har blivit mycket tjockare och friskare.
Så tänkte tipsa er om det, sov med fläta det ger fint resultat!

hahahahaha


-

 
 
 
 

Inspiration


Nothing last forever.

This is where the chapter ends
And new one now begins
Time has come for letting go
The hardest part is when you know

All of these years
When we were here
Are ending
But I'll always remember
 
We have had the time of our lives
And I will not forget the faces left behind
It's hard to walk away from the best of days
But if it has to end, I'm glad you have been my friend
 
Where the water meets the land
There is shifting in the sand
Like the tight that ebbs and flows
Memories will come and go
 
We say goodbye, we hold on tight
To these memories that never die
 
I'm Glad You Have Been My Friend
 
 

I'm gonna keep my head high

Hallå! Dålig uppdatering i helgen, har inte varit hemma hos min bebis& mobilen krånglar som vanligt. Min helg har varit kanoners kalkoners, har bara träffats massa trevliga människor. I fredags började kvällen med fredagsmys med söta barn. Sen drog jag, cajsa& cornelia på fest. Lördagen blev seeg& tråkig, på kvällen träffade jag tjejerna, tacos& snack. Idag har jag målat, övingskört, pluggat& nu sitter jag här igen. Haha, jag tyckte det var så kul förut när jag övningskörde, pappa satt och läste sporten. Kändes sådär väldigt tryggt. Väldigt roligt inlägg kände jag, nu vet ni att jag lever iaf. Hör av mig. PUSS PÅ STJÄRTEN 
 
 
 

FREDAG





Aldrig ett liv utan dig.

Detta fina skickade just Cornelia till mig. Vilket gör mig tågögd och så himla glad. Vi är så dåliga på att visa uppskattning för varandra idag, och det värmer så att få höra det och veta att det kommer från någon som menar det.
Tack gumman, jag älskar dig och är så glad att jag har en sån fantastisk vän som dig.


-

Besviken. Sårad. Tom. Saknad. Ängslig. Sviken. Glad. Svår. Lättad. Känslig. Kall. Varm. Himmel. Jord. Ledsen. Ensamt. Orolig. Trygg. Rädd. Osäker. Svart. Vitt. Lycklig. Olycklig. Kärlek. Vänner. Tuff. Jobbig. Himmelriket. Saknad. Saknad. Saknad. Besviken. Besviken Besviken. Saknad. Besviken. Saknad. Besviken. Saknad.
 

Jag ställer inte frågan, men vad ville du egentligen?

Nuu har jag fixat allt och sitter återigen med min dator framför mig. Nu håller jag på att fixa mina naglar, och planerna är spikade inför helgen också. Känns väldigt skönt! Nu ska jag snart krya ner i min stora säng som står och väntar på mig. Godnatt hälsningar från mig och min älskade pappa!

Du är nog den som jag borde vara hos.

Sitter supernöjd& superglad med min dator framför mig och gör ett första inlägg här på bloggen. Min dag har bestått av kyyla& fina människor. Har haft friifrottsdag för funktionhindrade hela dagen. Efter skolan umgicks jag med Jonathan en stund. Sen tog jag bussen hem& installerade datorn. Nu måste jag ta tag i packningen inför helgen, måla naglarna, duscha& fixa lite grejer. Hör av mig!
världensbästa

Min nya bebis!


I'm the one with two left feets, standing on the lonely street

Halllååå! Idaag har jag varit i skolan som sög mer än vanligt, hade inte en endaste lektion, typ. Vid halv två tog jag bussen hem för jag orkade inte jobba matte i skolan, så tog med skiten hem, haha! När jag kom hem salladsdejtade jag med mamma& pratade massa skit. Efter det tog jag tag i allt pluggande, så det är överstökat. Strax innan sex cyklade jag med Mathilda till Zumban, jobbigt men roligt! Efter det åkte jag med raceramanda till åmmeberg för att tillbringa natten med min bästavän. Har gjort klart pluggandet, duschat& ätit pannkakor. Nu ska vi snart krypa ner i sängen och myspysa innan vi släcker våra blå. Hör av mig imorgon. PUSS!♥
haha palla mig!

Vadå fotforbi? jag har inte fotforbi. INTE EN CHANS


Intar pluggställning, bläää


Home


Shopping!


Dagens outfit


Godnatt!

Somnar med är bra kille i telefonen, Godnatt.


I mean every single word I said to you, but you didn't care at all.



 
 

Favoriter


Don't you remember the reason you left me

Heeeelt slut i huvudet efter en låång skoldag och två träningspass. Är så grymt besviken på folk i min omgivning, känner mig lurad och ledsen. Efter en såhär lång tid, helt bort blåst. Som luft.
Imorgon börjar vi tidigt igen +redovisning, roligt. Efter skolan ska jag till Örebro och shoppa!!
Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan lägga mig i sängen och glömma dem människor som får mig att må dåligt och fokusera på dem som förgyller mina dagar och får mig att må så mycket bättre! Jag älskar er.


Dagens outfit

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3126655/images/2012/pic_504e272eddf2b347a2000616.jpg" class="image">


MUMS

Måste faktiskt tipsa denna...Hittade den häe yoghurten häromdagen, och eftersom jag älskar annanas så tänkte jag att den måste vara god. DEN VAR FANTASTISK!! Ny favorit ;)


Inspiration


Beställt!

Har äntligen hittat en dator som jag vill ha och en som passar mig perfekt.
Nu är den beställd och om några dagar är den min! WOHO

I don't know why I'm scared, I been here before, every feeling every word, I'm imagined it all

Söndagkväll och ännu en helg har gått. Min helg har varit lite av en katastrof som sen ornade upp sig lite med en tjejkväll. Idag åkte jag först ner& körde ett träningspass med dans, sedan hem& fixa sig för att iväg på kalas hos kusinen som fyllt 18 år. Alltid trevligt att träffa släkten, blir inte så ofta.
När vi kom hem slängde jag direkt på mig mjukiskläderna& krigar med min huvudvärk och trötthet. Vill bara att klockan ska gå så jag kan gå och sova. Imorgon väntas först skola (sovmorgon, YES) sen träning med tjejerna& sedan ett träningspass i SH'bam igen. Kul!
Nu ska jag iallafall fixa kvällsmat till familjen för det verkar inte vara någon annan som gör, haha. Puss!


 
 

OUTFIT








SMINKBORD

Det här fina sminkbordet stod på mitt rum när jag kom hem igår.
Blev supernöjd med det.
 


Dagen outfit





Fuck this shit


One Tree Hill


Onsdag!

Dagen har varit skapligt seg, fast sovmorgon& bara 3 lektioner. Skönt! Efter skolan åkte jag hem till mig med Cajsa, lagade mat& käka med mamma. Sen iväg på Zumba, efter det åkte jag med mina älsklingar hem till Cajsa. Nu ligger vi och myser& snackar skit. Imorgon väntas det BF-hajk! Taggade tjejer. Upp med tuppen imorgon så bäst att sova. Godnatt!


Dagens outfit


Pusspuss


That's what friends are for

Idag efter den otroligt långa och sega skoldagen tog jag& min andra hälft tåget till Kumla för att spendera några timmar med vår tredje hälft.
Pratade, laga mat, kollade på film& planera lite inför helgen. Kom hem för en stund sen, då blev det te& digestivekex. Nu ska jag hoppa in i duschen, imorgon taggar vi en feeeet sovmorgon! PUSS PÅ ER

Älskar er bästa tjejer!


Dagens outfit


Godnatt!


Jag saknar det.

Kom och tänka på att det bara var ca 3 veckor sen jag kom hem från Malta.
Det går inte en dag utan jag tänker tillbaka på allt vi gjort och varit med om. All gemenskap, kärlek, alla fina människor som blev som en enda stor familj och dom fantastiska minnena och erfarenheterna man fick med sig. Ta mig tillbaka!


Grow up, move on!

Hemma i min fantastiska säng efter en kanon helg. Skolan idag har gått rätt fort, imorgon har vi sovmorgon en timme iallafall. Ikväll ska jag träna, så nu ska pensionären sova en timme innan så jag är super pigg ikväll. PUSS och Godnatt för en stund.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3126655/images/2012/pic_5044c8619606ee6b26000737.jpg" class="image">


Fett tråkig söndag med plugg


Grattis

Vill passa på och säga grattis till mina föräldrar som firar bröllopsdag idag. Jag älskar er. Jag är så otroligt tacksam för allt ni gör för mig och att ni format mig till den människa jag är idag. Ni är det bästa jag har och är så stolt över er. Ni är värda det bästa, Världens finaste människor.


Barnvakt!


RSS 2.0