-


NYÅRSKLÄDSEL


 
gif make

  
make gifs
make a gif image

somna som en prinsessa, vakna som en bich

Idag har jag bokstavligen Inte. Gjort. Någonting och det har varit Helt. Underbart.
Har endast legat i sängen med paddan och datorn. Har utforskat att man får huvudvärk genom att kolla på en dator så många timmar, ska inte bli någon gamers jag. Har också hunnit med att kolla på ett x-antal av mina favorit tv-serier. Nu ska jag fortsätta att inte göra någonting tills mina blåa ögon inte orkar mer. Godnatt

Jag älskar er kära läsare, ni får mig att fortsätta!

 
 

H&M




 

BLACK AND WHITE


LÄNGTAR

 
 

ÅRET 2012

Då har även ännu ett år snart passerat. Året 2012 har varit tufft och jobbigt. Det har varit mörkt och meningslöst. Även fast jag större delen av året har sett mörker så står jag här idag. Jag besegrade den stora och djupa deprisionen som låg över mig och blev en helt ny människa. Jag har växt så otroligt mycket, jag har blivit starkare och mognare. Jag har lärt mig leva på hopp, lärt mig tro på att det finns ett ljus i den mörka tunneln.Jag fick lära mig att ibland får man vara sin egen hjälte, jag fick bevisat för mig att ensam var stark men starkare med vänner. Jag har förlorat killen som fick mig att känna, som fick mig att vara jag. Jag fick lära mig att bli självständig och leva i singular. Han gav mig så mycket som jag alltid kommer att ha med mig, trots allt som hände är han fortfarande en del av mig. Jag ångrar ingenting, han formade mig till mig och de misstag vi gjorde har jag lärt mig av. Jag är så otroligt stolt över mig själv och mina fantastiska vänner som aldrig gav upp. Trots all skit dom fick över sig, stod dom på sig  och hade tålamod. Jag är tacksam för min familj som också fanns hos mig, som trodde på mig och som hjälpte mig, jag är tacksam för alla fina själar som har brytt sig och stöttat mig. Det är tack vare Er som jag står här idag.  Men året har inte bara varit mörkt och dystert. Jag har också tillsammans med min bästavän fått upplevt de bästa och roligaste veckorna i mitt liv. Malta. Det var tiden i våra liv, en tid jag aldrig, aldrig, aldrig kommer glömma. De veckorna fick oss att växa upp, bli självständiga, leva livet fullt ut, slappna av och bara ha allmänt jävla roligt. Jag har också spenderat ett år utan det som absolut stod mig närmast, innebandy. Jag fick lära mig att det faktiskt fanns ett liv utanför och lärt känna tjejen som inte spelar innebandy. Året har som sagt varit en bergochdalbana och jag kommer föralltid att minnas 2012 de som ett speciellt år  Och imorgon ska jag få avsluta det här året och fira in det nya tillsammans med dom som varit anledningen till att jag är den jag är just nu. Jag delar med mig av spridda bilder från hela året.
 



 
 
Tack 2012 för allt hopp jag fick och för att de här var min största lärdom.
Välkommen
2013, jag hoppas du låter de blir ett år som tillåter mig att vara lycklig.
Tillåter mig att vara mig.
 
 

SÖNDAG


RESULTATET

 
 

~

 

GODNATT

Ikväll får lugn musik, en bra tidning och tända ljus göra mina tankar sällskap. Godnatt

.


-

Örhängen& hårspännen, BikBok, Halsband, Lindex, Rough, H&M

                                    Skjorta, MQ,                                                  Linne, BikBok
 
 
                     Svart långklänning, GinaTricot,                              Vit långärmad, Ginatricot

kär i känslorna som tillhör din kärlek

Hemma efter många dagar åt annat håll. Har spenderat mycket tid hos Palle med mina favorit ungar, mycket mysigt. Igår kom jag hem en snabbis, böt om och fixade mig för att åka iväg på girlsnight i åmmeberg. Skratt, prat och mycket trevligheter bjöds det på. Idag har jag varit på marieberg med Pappa, Cornelia och Cajsa. Fick med mig en del fynd hem och jag är såå nöjd. Nu är superduper trött då jag inte fått mycket sömn på många nätter, så ikväll står hemmakväll på agendan. Börjar det med en bok och varma mackor framför en sprakande eld. Lägger upp mina inköp i nästa inlägg och delar med mig av några från igår. 

sover en stund med lugn&bra musik som sällskap!


Överraskning


Thanks for everything

En silverklocka, rött läppstift, Oth säsong 9, pengar, presentkort på HM, örhängen, ring, Dior parfym,
en resa till London med familjen, hårolja och en systemkamera. 
Det var verkligen mer än vad jag förväntat mig, tack för allt!


krossa aldrig en glasruta innan du vet att du har resurser till att laga den

Då var julafton över, fort gick det. Jag är jättenöjd med gårdagen hade det supermysigt med släkten och fick julklappar som jag absolut inte förväntat mig. Jag är så tacksam för världens bästa familj och allt jag fått. Idag tog jag en lång och skön sovmorgon tills elva då mamma kom upp med julfrukost på sängen. Sen tog jag& lillebror på oss tjockakläder och tog en prommenad och sen skottade snö. Dagen har varit lugn och skön hittills, har kollat på New years eve med mamma, duschat och tagit det lugnt. Har precis duschat och fixat mig lite och om en timme åker jag& bästavän till saknade palle och firar lill-jul där ikväll. Får se vad dagarna fram till nyår har att bjuda på. Hör av mig. Lite dåliga iphone bilder från min kväll igår! 
 

Frukost på sängen av kära mor


Julklappar!


Leker med lillebrors julklapp!


MERRY CHRISTMAS


Drömresa!!!!


Uppesittarkväll med familjen!


RÖDA JULNAGLAR


,

Cozy-2_large
Lov och att vakna halv nio gör mig ingenting när man får gå och lägga sig i sängen igen och veta att här får man ligga hur länge man vill. Och det är precis vad jag har gjort efter att jag& lillebror stått för frukosten till våra kära föräldrar. Jag älskar att det är julafton imorgon, pirrar i hela mig. Längtar verkligen. För första gången på 17år ska vi fira jul hemma hos oss, hela tjocka släkten kommer hit i år, då vi annars har firat hos farmor. Det ska bli spännande och såå mysigt. Och idag kommer julkänslan komma fram ännu mer då vi ska göra skinka, fixa klart det sista  och så uppesittakvällen ikväll. Jag älskar jul! 
Nu ska jag playa en mysig julfilm, sova en stund till och glömma alla måsten. 

Myyyys


Dan före dan före doppardan!

320574_502144343164411_1344457712_n_large
Släktkalas och barnkalas för världens sötaste unge som fyllt fem år började jag lördagen med. 
Hemma igen och det var dags för julstädning. Nu luktas det gott, fint& rent. 
Sitter framör brasan med julmusik på och bara njuter av ledigheten& av julen. Ikväll ska jag gå bort till Amanda och umgås lite med henne, ska bli riktigt mysigt. 
Imorgon ska det sista fixas inför måndag och julafton♥

Släktkalas är vad min lördagmorgon bjuder på!


Mot gymet!



-


FREDAG

Första dagen på jullovet är här och den började jag med en sovmorgon tills alarmet ringde kl 11 och det var dags att stiga upp. Dagens planer skulle sätt ut följande: baka pepparkakor tillsammans med fyra söta barn och sedan iväg på girlsnight i laxå. Men planerna blev ändrade pga av magsjuka hos min bästavän och kommer då att se ut såhär: Bara vara hemma och mysa med min familj. Tänker inte träffa någon annan ifall jag också är smittad, tråkigt men samtidigt måste jag säga att det ska bli väldigt skönt att bara vara hemma. Tänkte julstäda lite och baka julgodis om lusten faller in. Hör av mig senare!

CHRISTMAS TIME

Kan inte med ord beskriva hur otroligt skönt det var att gå ut ur skolans port och veta att man inte behöver gå dit på många många dagar. Tanken på att det är julafton om endast fyra dagar gör allt lite bättre. Plus att min helg är totalt uppbokad då jag under hela helgen ska omringas av massvis med underbara och fina vänner. Därför kommer helgen gå mycket fort och julafton kommer vara här inom ett ögonblick. Ska ta vara och njuta av varje minut av min ledighet. Började lovet med att träffa amanda, som var år och dar sen. Bokstavligen. Mycket trevligt!
Sen följde Cajsa med mig hem då vi la oss och kollade ett x-antal tv-series innan båda slockna. Nu är det snart dags att röra sig mot sjöängsskolan då vi ska kolla på julspex. Ha ett superbra jullov allihopa, njut och tavara på ledigheten, det går fort.

Julmys och paketinslagning med bästavän!


Tisdagkväll


Ibland är en vän allt du behöver

Efter att ha spenderat en heeel, då menar jag verkligen en hel dag på marieberg med johanna är mina fötter och ben och huvud och hela jag helt slut. Men det var värt varenda sekund♥ Nu ligger jag äntligen i min stora sköna och fantastiska säng. Har duschat& suttit i fotbad. Ikväll får One tree hill göra mig sällskap, imorgon har vi sovmorgon och endast två lektioner. Sen äntligen jullov! Nu ska jag fokusera tankar och ögon på tvn. Godnatt! 

DAGENS JAG


Godnatt

Nu säger jag godnatt för att imorgon är det tisdag och då ska jag åka in till skolan för att..hm juste, fka& kolla på sunes jul. Vad mysigt! Efter skolan ska jag in till örebro med johanna för att köpa de sista julklapparna. Godnatt! 

Enkel och mysig outfit


Ditt beteende kan dra åt helvete

397138_508929952472737_1718866895_n_large
Hääärligt med sovmorgon, kan sitta i lugn& ro och käka frukost, samt blogga.
Imorse när jag vakna kändes det inte alls värt att ens gå upp eller åka till skolan då vi endast har två lektioner varav en är klassförståndartid på tjugominuter. När jag kommer hem har jag hunnit med ett träningspass med tjejerna och förhoppningsvis hittat mina nycklar som är på vift. Försöker hinna slänga in en outfitbild innan jag går till bussen. Nu fick jag bråttom, bäst att sätta fart.


-


12 av mig

 
 
 
 
 

 

Nytt!


Finner inga ord, känner desto mer.

Ett under, för mig är det ett under. En känsla, en känsla som sprider sig genom hela kroppen. En helt ny människa. En helt ny tjej, en helt ny Rebecca. Den där dörren som jag aldrig trodde skulle öppna sig. Den där lampan som jag aldrig trodde skulle tändas igen. Hoppet som jag nästan gav upp hittade sin väg tillbaka och visade mig vägen ut och ut kom jag med nya erfarenheter, en starkare människa men definitivt gladare. 
Jag är glad igen. Jag känner glädje, lycka, kärlek. Jag kan känna igen, jag kan skratta igen, jag kan vakna och längta till att se vad dagen har att erbjuda. Den mörka tiden är borta, månaderna jag aldrig trodde jag skulle överleva är förbi, jag besegrade deprissionen. Jag är så jävla stark.
Jag trodde aldrig att dom här dagarna skulle komma, jag trodde aldrig att jag skulle få känna lycka igen. Dom mörka månaderna har varit ett helvete, det har varit den värsta perioden i mitt liv. Jag drog mig tillbaka, vågade inte vara jag. Jag glömde bort vem jag var, vart jag stod och tappade fotfästet. Jag föll längre och längre ner. Även när folk försökte ta emot mig, stretade jag emot. Mina ögon hade bara en väg och det var till botten. Och det var där jag hamnade, jag gick vilse och hittade inte tillbaka. Idag är jag glad att jag kom till botten och att det tog den här tiden för mig att hitta vägen tillbaka. För det var just dom mörka, svåra och jobbiga dagarna som gjorde mig tusen gånger starkare och formade mig till just den person som sitter och skriver det här idag. Det var mörkret som fick mig att känna stolthet. Stolthet att jag faktiskt tog mig upp ensam. Det var jag som orienterade mig hit. Även fast mina vänner, familj och andra fantastiska själar hjälpte mig att hålla i kartan så var det jag som hittade hit, alldeles ensam. I mål sprang jag in som den lyckligaste tjejen i världen.

 

-

 

 
Idag vill jag skrika ut mina erfarenheter, jag vill sprida hopp och kärlek, jag vill bevisa för alla människor att det blir bra. Hur långt ner man än är tar man sig alltid upp, och vägen dit gör än starkare. Jag vill stoppa alla människor som tror att det är över, som istället för att tänka steget längre, tar steget ut. Låter all smärta försvinna. Jag vill ta dom i handen, visa för dom att jag själv stått på bron och vela tagit steget ut. Jag vill visa dom att idag står jag här och jag är glad. Jag satte på mig dom stora skorna och stampade bort depressionen och för mig krävdes det inte mer än en person som gav mig ett svar. Mörkret kommer alltid vara med mig, skillnaden idag är bara att jag vet hur jag ska hantera den när den kommer ifatt mig. Jag har lärt mig att springa fortare och att aldrig hänga med huvet. 
 

 


Granen klädd!


SCHOOL

Fredag och dålig uppdatering...veckan har gått i suuuper fart och har helt enkelt inte hunnit med varken bloggen eller några outfitbilder. Nu sitter jag i datasalen med mycket fina vänner. Har precis varit på luciafirande. Snart är det helg, efter skolan ska jag in med pappa& bror för att julshoppa& äta julbord. Mysigt. Hörs.

Tidig morgon, trött rebecca


Read All About It

Det må vara den bästa låten som någonsin gjorts!!
käääär 
Read All About It 

You can light up the whole world with your smile

Hemma efter några härliga, galna och oförglömliga dagar i göteborg. Fick med mig lite julklappar, lite grejer till mig själv och många minnen hem. Kom hem vid halv elva igår, fixade om mig och drog ut för att träffa trevliga människor. Kom hem vid halv tre, då dejtade jag duschen och senare sängen.Imorse vaknade jag vid elva. Låg kvar extra länge och njöt av att det var helg och ledigt. Tog en god frukost, satte på mig onepicen och har tänt upp ljus på hela rummet. Ligger nu i min säng med lugn och bra musik spelandes i högtalarna. Ska städa mitt rum, ta igen lite tid med familjen och ikväll blir det förmodligen bio och festligheter. Bra lördag. 
 

What goes around, comes back around

JAG KÖPTE SKORNA IGÅR!
bara så att det är klart. 
Idag är det fredag, känns dock som i redan haft helg då jag inte varit i skolan sen i onsdags. Idag far vi hemmåt, med tåget som förhoppningsvis kommer att åka och som förhoppningsvis kommer komma i tid, eller förhoppningsvis kommer komma fram överhuvudtaget. Ja precis. 
Packar ihop, fixar, lyssnar på musik för att snart röra oss mot en sista runda på stan. 
Hör av mig när jag har internet och en dator. Puss från göteborg 

GODMORGON

sliiiitna tjejer som precis slagit upp ögonen, själv har jag nyss tagit en lång och skön dusch. 
Nu väntar vi på att kvinnan som bor här ska komma hem& laga pannkakor till frukost, sen får vi se vad dagen har att bjuda på.
jag älskar er mina solstrålar 

NEW IN

Resan hit gick superbra. Tåget blev bara tio min försenat. Vi fiick också med oss vår älskade vän Laura, bara sådär kom hon glatt med en biljett, haha vilken överraskning. Hann med en snabb repa på stan& en måltid innan det stängde. Jag sprang på två inköp, varav jag blev kär i  yttligare två till så får bli en sväng imorgon också. Just nu befinner vi oss i Mias lägenhet som befinner sig på jobbet, får se vad kvällen har att bjuda på. Nu ska vi fixa oss, men först en liten titt på vad jag fick med mig hem.

MOT GÖTEBORG


-


Let's do this fun and crazy

Dagarna bara rullar förbi..hinner knappt tänka! Idag har jag iallafall gått i skolan och det enda jag lärde mig idag var nog några fler buggsteg& hur man gjorde en smällkaramell. Har alltså bara pysslat, lyssnat på julmusik& haft en väldigt lugn dag. Slutade halv ett, relaterade till att jag kom hem tidigt oh kunde hjälpa mamma med julgodisbak. Hann med fyra olika sorters tills mina fina och saknade vänner stod utanför dörren. Hanns med en julfika och mycket prat innan det var dags att ta tag i packningen. Imorgon åker jag och min bästis till göteborg för att kolla hur vintern ser ut där. Bo hos Mia några dagar, julhandla och bara mysa. Ska bli riktigt roligt. Nu måste jag sova...trött och utsliten efter en jobbig dag i plugget..elller vad det nu var. Blir nog dåligt med bloggning över helgen också..men ha det bäst så hörs vi mina kära läsare! 

tack på förhand


True words


NU:


Monday

Har inte blivit av någon bloggning på flera dagar, anledningen till det är för att jag har haft fullt upp och inte varit hemma sen i onsdags. Jag har spenderat dessa dagar hos Palle och myst med barn och många andra människor. Har invigt vintern med pulkaåkning och fika, har dansat tills föll ihop av skratt, har hittat på massor av bus och galigheter. Men idag är det måndag och jag är på hemmaplan igen, iallfall för två dagar framöver innan jag åker iväg för äventyr. Redo är jag nu för ett stycke danspass, sen ser jag fram emot en dusch och min säng.
 
      
 

Humor!!


RSS 2.0