Mot stockholm!


'


Hur du än vrider dig kommer du alltid få leva med att jag är vinnaren och du förloraren

Lovet har precis börjat och min första tanke var i fredags "jag ska inte göra någonting, bara ligga och slöa och slappa"...det visade sig rätt snabbt att jag fick tänka om. Nu är varenda dag uppbokad..puuuh 
Igårkväll/natt tog jag igen lite kvalitetstid med mina bästavänner. Monoooopool tyckte jag var en perfekt lösning och bara för jag är så kunglig så vann jag också! 
Imorgon ska jag på halloweenfest och har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig, på onsdag åker jag också till Stockholm för mysigheter med mina bästavänner. Hoppas ni har ett bra lov och jag vet att min blogg suger, men den kommer komma igång den också, först ska jag invänta mig själv. 
love 
 

Home again


Don't waste time on people who don't deserve it

Lov. En hel veckas lov. Kan inte med ord beskriva hur otroligt skönt det ska bli. 
Inviger detta med en helg som jag bara ska umgås med mina bästavänner i ett tomt och stort hus. Ikväll ska vi laga tacos, prata och mysa. Har inte träffat mina hjärtan på en vecka, vi har mycket att ta ikapp. 
Pga omständigheter och många anledningar så har bloggen kommit åt sidan, jag tänker att jag tar ikapp det. 

Du räddar alltid mina långa nätter


Hide your dark world with a big smile, don't show that you're not okay instead act like everything is normal


Everyday has a new beginning but always the same end

Har tagit mig ur paradiset och kravlat mig in i duschen. Nu sitter jag i duschrock med nymålade naglar. Ikväll ska jag faktiskt göra något som jag ser fram emot. Om några timmar åker jag, lillebror och mamma in till marieberg för lite shopping, sen vidare på bio och middag. Ska bli super mysigt! 
-kvällens film! 
 
 

❤❤❤


Kör en standard, musik på världen av!!


Ensam är stark


Small things can shine up my long days

Såg precis att dom inte börjar sända Vampire Diaries säsong 4 förnst nästa år...EN STOR SUCK.
Jag som hade hoppats på att de skulle förgylla denna höst lite extra, får fuska lite och kolla från USA..mot min vilja men kan inte hålla mig längre!

Tar en promenad med musik på, världen av


Learning is a gift, even when pain is your teacher

 

Things change.

Mitt liv är upp och ner och ut och in. Idag har jag varit i möten i skolan med mamma. Jag är nu sjukskriven ett par veckor framöver. Jag klarar inte av en dag till att låtsas som allt är normalt. Idag har jag också varit i kontakt med ungdomspsyk så allt kommer nog att ordna sig tillslut.
Jag ska försöka finna mig ro och hitta mig själv igen under dom här veckorna och jag uppdaterar bloggen när jag känner att jag har något som är värt att dela med sig av. Nu vet ni iallafall hur mitt liv ser ut för tillfälligt och jag är tacksam för allt stöd jag har fått och får. Det betyder så oerhört mycket. Jag älskar er allihopa!
Nu ligger jag i sängen med tända ljus i hela rummet. Imorgon är ännu en ny dag, på eftermiddagen ska jag åka till Pascale och träffa mina saknade favoritbarn.
Ni får gärna höra av er till mig! GODNATT

När livet sviker är det bra att vara två


Myslördag


Rensar hjärnan


Friday

Idag har jag och min bästavän en efterlängtad hemma kväll, bara hon och jag i vårt stora och tomma hus.
Lagar god middag med fläskfilé och hasselbackspotatis och vår favorit halloncheesecake.
Tända ljus i hela huset, eldar i kaminen& hög musik. Underbart skönt med helg också.

FROM ME TO YOU


Home


if you never chase your dreams you will never catch them

Idag har jag varit hemma från jobbet, praktiken, skolan eller vad man ska kalla det.
Har träglats med plugghögen och har faktiskt hunnit gjort klart det mesta, sååå skönt!!
Har också städat hela huset och kommit på att städa inte är min grej.För övrigt har det bara varit jag& Mårten hemma, mycket bra sällskap. Nu har jag och mamma gjort upp en brasa, riktiga robinssonare.
Snart kommer Cajsa hit, var alldeles för många timmar sen vi sågs.
Nu ska jag laga tacos och göra mamma sällskap, tråkigt om hon tröttnar på att prata med sig själv.
Haha, gud vad trött jag är. HEJDÅ

hahaha kvällshumor

Mamma: Tänd en brasa!
Klart.
 -Som en riktig wild kids!!
Mamma: Med eld, papper, ved och kamin..jaa

 

-

Diamonds-Rihanna
 

Höst!

Idag efter skolan hämtade jag& cajsa upp våra saknade tjejer!
Vi gick hem och åt mellis som det kallas, packade en picnikkorg och gick ut i det fina och härliga höstvädret.
Längst vägen tog vi massvis med fina bilder. Var ute i flera timmar innan vi kom hem och böt om för zumba.
Som inte alls är bra för mitt knä, tar mycket stryk. När jag kom hem har jag pluggat, ätit och duschat. Varierande vardagsrutiner har jag. Snart ska jag släcka mina blå, men först lägga upp lite bilder från dagen! Hoppas det är bra med er.
mina änglar.

älskling, vad hände?

  
:(

I want to see you lose control, baby

Tisdag och kväll, vad trevligt. Imorgon är det redan onsdag. Praktiken rullar på och jag trivs jättebra, har börjat med plugghögen som man kan drunkna i. Har precis kommit hem från ett svettigt och jobbigt boxningspass. Imorgon efter skolan ska jag hämta mina söta småtjejer som jag saknar och leka av mig lite med dem. Sen är det zumbaa! Vet att min blogg suger just nu, men det får den göra lite till. Håll er kvar, jag älskar er mina fina läsare. Puss
 

Mys med syster efter en hååård träning.


Höstförändring!


Måndagens outfit


Mysig söndag.

Min söndag har spenderats i onepiecen och en bulle på huvet. Väldigt skönt! Nu ska jag försöka släcka mina blå, hörs imorgon! Godnatt!


TACK

Jag vill säga hylla och tacka en vän som har växt så otroligt i mina ögonon under dom senaste månaderna. En vän som har funnits där i vått och torrt, och som stallt upp i alla lägen. En vän som bevisat att man måste våga falla för att kunna resa sig upp. Hon har visat mig vägen i det  mörkaste mörker och hjälpt mig hålla ett leende på läpparna även fast det varit jobbigt och svårt. Hon har lagt ner energi och vilja, gett mig styrka när jag varit svag och visat att livet har en mening när jag blivit blendad. Jag vill tacka dig Cornelia för att du är du och ingen annan och för att du gjort mer äv vad du är medveten om. För att du har ett sånt stort hjärta. Jag vet att det har varit svårt för oss alla, men du har verkligen hållt huvudet högt och krigat tills du vunnit. Jag är så otroligt stolt och tacksam för att jag har dig. Just dig av alla människor där ute, så fick jag den finaste och vännen jag någonsin kunnat önskat mig. Jag älskar dig, mer äv vad det finns fiskar i vattnet och fåglar i luften.
Jag vill också tillägga min fina syster som också finns för mig varenda sekund. Som jag vet också tyckt det här varit svårt och jobbigt men som endå spridit energi och gett mig ett leende på läpparna. Ni har varit anleningen till att jag aldrig gett upp. Ni är så grymt fina tjejer, det bästa jag har


NEDRÄKNING!!

 

You appear just like a dream to me.

Söndag, helgen är redan över. Har varit en usel uppdatering denna helg. I fredags sov jag och cajsa hos Pascale, mycket prat,skratt och mys. Lördagsmorgon vaknade jag av min prins som satt på mitt huvud och tyckte det var dags att gå upp. Fixade oss sen drog vi till skolan för Öppet hus. Efter det åkte jag& cajsa hem till mig, ungefär lika sjuka båda två, vi sov i några timmar innan Cornelia kom hit och körde oss ut till Sandra för att spendera kvällen och natten ute på vischan. Mycket trevligt. Imorse åkte jag hem tidigt för jag bestämde mig för att bli frisk. Idag har jag städat mitt rum, haft lite kvalitetstid med mamma, pluggat& har precis kollat på universums bästa och finaste film, The last song. Nu ska jag mysa och äta tacos med familjen, ikväll ska jag& mammsen göra fruktfat och doppa i smält choklad. Känner också att jag blivit bättre, Alvedon& nässpray funkar utmärkt.
Imorgon är det praktik igen, ny vecka och nya tag!
I love you my beautiful friend
 

Nytt!


Favorit!


Morgonmys!


💪

Efter ett roligt och svettigt SH'bam pass ligger jag nu nyduschad i sängen bredvid systerryster. Imorgon är det som sagt vanlig skola............men jag är inte bitter. Ställer glatt klockan på halv sex, de är ju trotts allt fredag imorgon. GODNATT!


HAPPY GIRL


You will never stop us!

Dålig uppdatering, bara massa tråkiga inlägg från mobilen. Därför tänkte jag skriva uppdatera er lite! Då var första veckan på praktiken avklarad, som ni redan vet trivs jag superbra och tycker det är jätteroligt! Igår åkte jag in till stan för att spendera några timmar med mina änglar i stan. Blev mycket shopping, prat& skratt. Även vår saknade Dijana var med. Idag när jag kom hem från "skolan" var det en härlig överraskning som väntade. Den jackan som jag blev störtkär i är äntligen min. Tror jag är lyckligaste tjejen i världen! Imorgon är det tillbaka till skolan igen, tråkigt! Känns konstigt att vara elev igen och inte leka lärare.
Idag har jag också städat hela undervåningen och eftermiddagen som är kvar, måste säga att dagarna blir väldigt långa när man slutar halv två. Iallafall så ska jag bara vara hemma med Cajsa, måste också plugga lite. Senare ikväll ska vi iväg på Step-up.
Nu ska vi fika på nygräddade kanelbullar med mina underbara föräldrar, det är ju trotsallt kanelbullensdag.
jag älskar er mina

Humor


Dagens outfit


ME LIKE SHOPPING


KVÄLLSHUMOR*** jävla iphone stavningpogram


Kvällstidningarnas


Maybe it's too late.

Tjenamittbena. Tänkte kika in och uppdatera mig lite. Jag trivs så himla bra på praktiken och tycker det är superkul. Jobbar halv nio till halv två, så ska inte klaga på det heller. Många söta barn och bra lärare också. När jag kommer hem har jag bara legat i soffan och halv sovit, pluggat lite och sen tränat. Nu ligger jag i min säng med datorn framför mig. Imorgon ska jag in till stan med brudarna och träffa saknade Dijana!!
Bäst att sova nu, SOV GOTT, GODNATT


Monday


RSS 2.0